Retur- och bytespolicy

Tuotteiden palautusoikeus:

Kukaan ei ole täydellinen ja meillekin sattua joskus virheitä. Mikäli saat väärän tai viallisen tuotteen, niin sinulla on luonnollisesti oikeus palauttaa se. Yleisohjeemme tuotteiden palautukseen on, että sovi kanssamme aina erikseen tuotteen/tuotteiden palautuksesta. Meidät tavoitat parhaiten sähköpostilla sekä puhelimitse.

Sähköposti: asiakaspalvelu@forsmantea.com
Puhelin: 09 836 6100 (vastaamme arkisin 8.30-16.30) 

Muut yhteystiedot löydät yhteystiedot-sivulta.

Jos olet avannut pakkauksen, niin mielellään soita tai lähetä meille sähköpostia, niin neuvomme, miten pakkaat tuotteen ja lähetät sen meille. Mikäli olet meihin yhteydessä sähköpostilla, niin voit ottaa havainnollisen kuvan havaitsemastasi ongelmasta ja liittää sen viestiisi. Kuva yleensä tukee kirjallista selostusta ja antaa meille lisätietoa ongelmasta.

Jokainen tuotepalautus ja reklamaatio käsitellään meillä sille vaaditulla vakavuudella ja selvitämme aina, mistä ongelma on johtunut ja kuinka voimme jatkossa välttää saman/samantyyppisen ongelman toistumisen.

Palautusoikeuden pituus: Normaali palautusoikeus tuotteille on 14 päivää. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvan postimaksun. Emme siis hyvitä palautuksesta syntyvää postimaksua. Mikäli palautusoikeus on jo umpeutunut, niin voit olla meihin edelleen yhteydessä, niin selvitämme, ovatko palautuksen edellytykset edelleen olemassa.

Palautusosoite:
Aaro Forsman Oy
Suokalliontie 7
01740 Vantaa