Pu’er tai 
Pu-Erh on Fermentoitua pakattua teetä, jonka maku paranee vanhetessaan. Pu-Erh on maailman vanhin teelaji. Se on kotoisin teen synnyinsijoilta 
Yunnanin maakunnasta Kiinasta. Muualta tulevaa fermentoitua teetä kutsutaan yleisnimellä 
Heicha, eli 
Tumma Tee.
 
 Pu-Erh valmistetaan varsin monimutkaisen prosessin kautta ja puristetaan lopulta kakuiksi. Pu-Erh kakut ovat tyypillisesti väriltään tummanruskeita tai hopeisen harmaita. Kalleimmista Pu-Erh kakuista maksetaan hurjia summia huutokaupoissa.
 Pu-Erhiä on saatavilla kahdessa kategoriassa: Sheng eli raaka tai vaalea, ja Shou eli kypsä tai tumma. Shou Pu-Erh kakkua lämmitetään valmistusvaiheen lopussa fermentoinnin nopeuttamiseksi. Sheng Pu-Erhia ei lämmitetä, jolloin se kypsyy omalla ajallaan paljon hitaammin.  
 
 Pu-erh tee valmistetaan juomaksi hauduttamalla se 
100-asteisessa vedessä muutaman minuutin ajan. Teetä saa joko prässättynä 
kakkuna tai irtoteenä. Pu-erh kakun käyttö on yhtä helppoa kuin irtoteenkin. Kakusta vain 
murretaan sopivan kokoinen pala. 
Sen päälle kaadetaan ensin tilkka kuumaa vettä, jotta lehdet huuhtoutuvat ja kakkupala aukeaa hieman. Sitten se haudutetaan kuten muutkin teelaadut. Pu-erh tee kannattaa hauduttaa useaan kertaan, kuitenkin saman päivän aikana.
 
 Pu-Erhia käytetään perinteisesti laihdutukseen, kolesterolin alentamiseen ja sydämen ja verisuonten suojaamiseen. Se on loistavaa myös meditointiin. 
 
 Pu-Erhin tuoksu on usein vahva ja maanläheinen. Valmis juoma on tummaa ja maku miellyttävän pehmeä ja aavistuksen multainen. Tuottajamaana Kiina.