"Meille Forsmanilla on tarkeää, että teemme ovat vastuullisesti tuottettuja. Siksi tilaammekin teemme suoraan paikallisilta viljelijöiltä ja suosimme Luomua ja Reilun Kaupan tuotteita."

Tilaamme teemme Kiinasta, Intiasta, Sri Lankasta. Rooibos tulee Etelä-Afrikasta ja Mate Etelä-Amerikasta. Teet tulevat pääasiassa suoraan viljelijöiltä, jolloin voimme olla varmoja, ettei tuotantoketjussa ole ylimääräisiä välikäsiä ja tee vastaa laatuvaatimuksiamme. Lue Aarnen tarinointia Kiinan-matkastamme kahden vuoden takaa.

    

Valmis pussi
Irtotee

                                          

Vierailemme aktiivisesti tee- ja yrttiviljelmillä. Muun muassa viime talvena kävimme Etelä-Afrikassa tilalla, josta Rooiboksemme tulevat. Rooibosten osalta kasvatamme koko ajan Reilun kaupan teen määrää valikoimassamme. Omaammekin Suomen laajimman Reilun Kaupan irtoteevalikoiman ja teemme tiivistä yhteistyötä Suomen Reilun Kaupan kanssa. 

Reilun tuotteen tunnistat tästä merkistä. Reilun kaupan Vihreä Jasmiini tee on yksi myydyimmistä teistämme.
Irtotee
Valmis pussi
keräily
"Reilun kaupan partneri jo yli 10 vuotta."

 

 
 

Luomua Unohtamatta

Panostamme yhä kasvavaan luomuvalikoimaan. Muun muassa uudesta pyramiditee valikoimastamme yli puolet on luomua. Luomu raaka-aineiden osalta saatavuus on rajattua, mutta pyrimme kasvattamaan luomuvalikoimaamme vuosi vuodelta. Tällä hetkellä valikoimassamme on lähes 40 Luomu teesekoitusta ja monet luomuteet löydät jopa lähikauppasi hyllystä. Luomu Inkivääri-Nokkostee on noussut jo kestosuosikiksi.

Tuotteemme ovat FSC22000 Standardien mukaisia

Kaikki myymämme tuotteet täyttävät elintarviketurvallisuuden määräämät  FSC22000 (Scheme for Food Safety Management) vaatimukset. Tämä käytännössä tarkoittaa sitä, että tuotteemme ja tuotantomme täyttää elintarvikealan kriteerit. Voit siis hyvillä mieleni nauttia teesi.

 Pakkaamme kaikki tuotteemme Vantaalla

 Paremman teen puolesta jo 40 vuotta,

-Forsman teen väki