Forsman teemyymälä sisätila
Forsman teemyymälä – Teenjuojan paratiisi:

Tervetuloa Forsmanin omaan teekauppaan. Yli 500 teelaadun valikoimastamme löydät sopivat teet ja tarvikkeet joka tilanteeseen. Myymälämme on varsinainen teenjuojan paratiisi, johon kannattaa ehdottomasti matkustaa kauempaakin. 

Olemme maailman ainoa toimija, joka valmistaa itse kaikki teesekoitukset omilla resepteillä Suomessa. Tämä ainutlaatuinen tuotantoprosessi tapahtuu siis aivan myymälän seinän takana!

Tämän lisäksi myymälämme valikoimassa on rajoitettu erä teelaatuja- ja tarvikkeita, joita ei edes omasta verkkokaupastamme löydy.

Teepyhiinvaellukselle siis!

Aukioloajat: 

Poikkeukset aukioloissa:

Kesä-, heinä-, ja elokuussa lauantaisin suljettu.
24.6. juhannusaattona suljettu.

                            Ma 11-16.30
                             Ti-Pe 11-18
                             La suljettu
                             Su suljettu 

Osoite:            Suokalliontie 7 

                            01740 Vantaa 

Puhelin:         045 775 004 40 

Sähköposti: teemyymala[at]forsman-tea.com

Huom. Turvalaaksonkuja on toistaiseksi suljettu työmaan vuoksi, autolla kulkeminen tapahtuu Katriinantien + Suokallionkujan tai Tikkurilantien kautta. Jalankulkijat ja pyöräilijät voivat kulkea myös violetilla merkittyä tietä pitkin työmaan vierestä. (Kts. kartta alla.) Tarkemmat ajo-ohjeet löydät yhteystiedot-sivulta.

Forsman tee Suokalliontie 7

Forsman teemyymälä kyltti

 

 

Forsman teemyymälän virtuaaliesittely:

Alla olevan virtuaaliesittelyn avulla pääset tutustumaan myymäläämme. Voit liikkua hiirellä tai nuolinäppäimillä. Ensin siis virtuaalisesti myymäläämme ja myöhemmin sitten ihan oikeasti!

Teemyymälän sijainti:

Teemyymälämme sijaitsee teetehtaamme yhteydessä Viinikkalassa, Vantaalla. Myymälämme näkyy selkeästi Kehä III:lle.

Lentokentälle on 15 minuutin ajomatka ja Helsingin keskustaan 25 minuuttia. Voit siis vaikka reissun yhteydessä tulla hakemaan tuliaisia ja viettämään hengähdyshetkeä myymäläämme.

Huom. Suokalliontie 7, Vantaa ei löydy välttämättä kaikista navigaattoreista ja sen lisäksi alueella GPS-yhteys voi satunnaisesti kadota. Kannattaa siis katsoa tulo-ohjeen myymäläämme yhteystiedot -sivulta.

Autolla saapuvat:

Myymälämme pihassa on runsaasti parkkitilaa, johon isommatkin kulkuvälineet saa pysäköityä. Vinkiksi siis rekkakuskeille ja bussilla kulkeville ryhmille. Invapaikkoja on kaksi ja myymälän sisätiloissa pääsee kulkemaan pyörätuolilla.

Julkinen liikenne:

Suosittelemme käyttämään reittiopas-palvelua sopivimman reitin löytämiseksi.

Pyörällä paikalle:

Mekin suosimme työmatkapyöräilyä, joten miksi et sinäkin tulisi meille myymälään pyörällä. Jos tulet kauempaa tai haluat kevyemmän pyörälenkin, voit ottaa pyörän mukaasi junaan. Lähimmät junapysäkit ovat Aviapolis ja Kivistö, joista on n. 4 km myymäläämme. Kesäsesonkina ovat myös Alepa-pyörät käytettävissä.

Forsman teemyymälä ulkoa

Maksutavat myymälässä:

Myymälässämme voit maksaa Visa Electronilla, Visalla, Mastercardilla, pankkikorteilla sekä käteisellä. Valitettavasti emme hyväksy Diners Club- tai American Express-maksukorttia.

 

Asiointi teemyymälässämme:

Teemaailman tuntija  asiakkaan asialla

Myymälässämme kohtaat teemaailman klassikot ja viimeisimmät uutuudet. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat makunautinnot ja vastaa mielellään kysymyksiin esimerkiksi teen hauduttamisesta, terveysvaikutuksista ja teekulttuureista.

Myymälässämme on esillä yli 300 erilaista irtoteetä jo kuuluisaksi nousseissa punaisissa peltipurkeissamme. Lisäksi myymälästämme löytyy useita muita mielenkiintoisia teetuotteita, kuten Pu-Erh kakkuja, teeruusukkeita ja -helmiä. Keväisin löydät myymälästämme uuden sadon teet.

Myymälässämme sijaitsee myös rentonurkkaus, jossa voi ostosten lomassa hengähtää.

Meillä viihdyt pidempäänkin

Meille saa tulla viettämään aikaa ja viihtymään. Myymälässämme on aina tarjolla viikon tee, joten pääset vierailullasi maistamaan laadukasta teetä. Myymälällä saa myös pyynnöstä maistaa mitä tahansa hyllyssä olevaa teetä.

Myymälässä on rento-nurkka, josta löydät teeaiheista ja muuta kirjallisuutta, lehtijuttuja ja aikuisten värityskirjoja. Partneriparkiksi kelpaavassa rento-nurkassa on mukavia sohvia, joissa rauhallisen hetken viettäminen kumppanin shoppaillessa onnistuu varmasti.

Forsman teemyymälän rentonurkka