Forsman teemyymälä sisätila
Forsman teemyymälä – Teenjuojan paratiisi:

Tervetuloa Forsman tean omaan teekauppaan. Meidän 500 teelaadun valikoimasta löydät sopivan teen jokaiseen tilanteeseen ja fiilikseen sekä tarvikkeita, herkkuja ja lahjaideoita. Myymäläämme on kutsuttu teenjuojan paratiisiksi, johon kannattaa ehdottomasti matkustaa kauempaakin. 

Tee pyhiinvaellus siis!

Aukioloajat: Ma 11-16.30
                             Ti-pe 11-18
                             La 10-15
                             Su suljettu

Osoite:            Suokalliontie 7 

                            01740 Vantaa 

Puhelin:         045 775 004 40

Sähköposti: teemyymala[at]forsman-tea.com

 

Forsman teemyymälän virtuaaliesittely:

Alla olevan virtuaaliesittelyn avulla pääset tutustumaan myymäläämme. Voit liikkua kuvassa hiirellä tai nuolinäppäimillä. Pyörähdä siis ensin virtuaalisesti myymälässämme ja myöhemmin sitten ihan oikeasti, niin moikkaillaan ja valitaan sopivat teetuotteet tarpeeseesi.

Teemyymälän sijainti:

Teemyymälämme sijaitsee teetehtaamme yhteydessä Viinikkalassa, Vantaalla. Myymälämme on Kehä III:n välittömässä läheisyydessä ja näkyykin selkeästi myös kehälle.

Lentokentälle on 15 minuutin ajomatka ja Helsingin keskustaan 25 minuuttia. Voit siis vaikka reissun yhteydessä tulla hakemaan tuliaisia ja viettämään hengähdyshetkeä myymäläämme.

Huom. Suokalliontie 7, Vantaa ei löydy välttämättä kaikista navigaattoreista ja sen lisäksi alueella GPS-yhteys voi satunnaisesti kadota. Kannattaa siis katsoa tulo-ohjeen myymäläämme yhteystiedot -sivulta.

Autolla saapuvat:

Myymälämme pihassa on runsaasti parkkitilaa, johon isommatkin kulkuvälineet saa pysäköityä. Vinkiksi siis rekkakuskeille ja bussilla kulkeville ryhmille. Invapaikkoja on kaksi ja myymälän sisätiloissa pääsee kulkemaan pyörätuolilla.

Julkinen liikenne:

Suosittelemme käyttämään reittiopas-palvelua sopivimman reitin löytämiseksi.

Pyörällä paikalle:

Mekin suosimme työmatkapyöräilyä, joten miksi et sinäkin tulisi meille myymälään pyörällä. Jos tulet kauempaa tai haluat kevyemmän pyörälenkin, voit ottaa pyörän mukaasi junaan. Lähimmät junapysäkit ovat Aviapolis ja Kivistö, joista on n. 4 km myymäläämme. Kesäsesonkina ovat myös Alepa-pyörät käytettävissä.

Forsman teemyymälä ulkoa

Maksutavat myymälässä:

Myymälässämme voit maksaa Visa Electronilla, Visalla, Mastercardilla, Diners Clubilla, pankkikorteilla sekä käteisellä. Valitettavasti emme hyväksy American Express-maksukorttia.

 

Asiointi teemyymälässämme:

Teemaailman tuntija  asiakkaan asialla

Myymälässämme kohtaat teemaailman klassikot, viimeisimmät uutuudet sekä meidän omat teesekoituksemme (jotka ovat aivan myymälän seinän takana valmistettuja!). Asiantunteva henkilökuntamme auttaa löytämään parhaat makunautinnot sekä vastaa mielellään kysymyksiin esimerkiksi teen hauduttamisesta, terveysvaikutuksista ja teen käytöstä arjessa ja juhlassa. 

Myymälässämme on esillä yli 300 erilaista irtoteetä jo kuuluisaksi nousseissa punaisissa peltipurkeissamme. Lisäksi myymälästämme löytyy useita muita mielenkiintoisia teetuotteita, kuten teekakkuja, teeruusukkeita ja -helmiä. Keväisin löydät myymälästämme myös uuden sadon teet. Paljon laatuja joita löytyy siis ainoastaan myymälästämme.

Myymälässämme sijaitsee myös rentonurkkaus, jossa voi ostosten lomassa hengähtää.

Meillä viihdyt pidempäänkin

Meille teemyymälään saa tulla viettämään aikaa ja viihtymään. Myymälässämme on tarjolla "päivän tee", joten pääset vierailullasi maistelemaankin yhtä monista teelaaduistamme.

Myymälässämme on myös rento-nurkka, josta löydät teeaiheista ja muuta kirjallisuutta, lehtijuttuja ja aikuisten värityskirjoja. Miesparkiksikin kutsutussa rento-nurkassa on mukavia sohvia, joissa rauhallisen hetken viettäminen onnistuu varmasti.

Forsman teemyymälän rentonurkka