"För oss på Forsman är det viktigt att våra teer är ansvarsfullt producerade, det är därför vi beställer te direkt från lokala bönder och föredrar ekologiska och rättvisemärkta produkter."

Vi beställer vårt te från Kina, Indien och Sri Lanka. Rooibos kommer från Sydafrika och Mate från Sydamerika. Teerna kommer huvudsakligen direkt från bönderna, så vi kan vara säkra på att det inte finns några extra mellanhänder i produktionskedjan och att teet uppfyller våra kvalitetskrav. Läs Aarnes berättelse om vår resa till Kina för två år sedan.

Färdig väska
Löste

Vi besöker aktivt te- och örtplantager. Förra vintern besökte vi till exempel gården där vår Rooibos kommer ifrån i Sydafrika. När det gäller rooibos ökar vi ständigt mängden Fair Trade-te i vårt urval. Vi har även Finlands största Fair Trade lös te-sortiment och vi har ett nära samarbete med Suomen Reilun Trade .

Du kan känna igen en rättvis produkt av detta märke. Rättvisemärkt Grönt jasminte är en av våra mest sålda tekvaliteter.
Löste
Färdig väska
samlar
"Rättvis handelspartner i mer än 10 år."

 

 
 

Inte att förglömma ekologiskt

Vi satsar på ett ständigt växande ekologiskt utbud. Bland annat är mer än hälften av vårt nya utbud av pyramidte ekologiskt. Tillgången på ekologiska råvaror är begränsad, men vi strävar efter att öka vårt ekologiska utbud varje år. För närvarande har vi nästan 40 ekologiska teblandningar i vårt urval, och du kan till och med hitta många ekologiska teer på hyllorna i din lokala butik. Ekologiskt ingefära-nässelte har redan blivit en permanent favorit.

Vår produktion följer standarden FSSC22000

Vår produktion är certifierad i enlighet med kraven i produktsäkerhetsstandarden FSSC22000 (Schema for Food Safety Management). Tack vare varje anställds professionella och konsekventa arbete är de produkter vi tillverkar av hög kvalitet och säkra. Så du kan med glädje njuta av en kopp Forsma-te.

Vi packar alla våra produkter i Vanda

För bättre te i 40 år,

- Folk från Forsman te