Forsma tebutik inredning
Forsma tebutik - Ett paradis för tedrickare:

Välkommen till Forsmans egen tebutik. I vårt urval av mer än 500 tekvaliteter hittar du lämpliga teer och tillbehör för varje situation. Vår butik är ett riktigt paradis för tedrickare, som definitivt är värt att resa till längre bort.

Vi är den enda operatören i världen som tillverkar alla teblandningar med våra egna recept i Finland. Så denna unika produktionsprocess sker precis bakom butikens vägg!

Utöver detta har utbudet av vår butik ett begränsat parti av tekvaliteter och tillbehör som inte ens går att hitta i vår egen webbutik.

Så vidare till tepilgrimsfärden!

Besökstid:

mån 11-16.30
tis-fre 11-18
Lör 10-15
Solen stängd

Öppet som vanligt på sommaren.

Adress: Suokalliontie 7

01740 Vanda

Telefon: 045 775 004 40

E-post: teemyymala@forsman-tea.com

Byggarbetsplatsen Turvalaaksonkuja är klar och gatan är åter öppen för biltrafik. När du kommer från ringvägen behöver du inte längre ta omvägen. Du hittar mer detaljerade vägbeskrivningar på kontaktinformationssidan .

Virtuell presentation av Forsma tebutik:

Med hjälp av den virtuella presentationen nedan kan du lära känna vår butik. Du kan flytta med musen eller piltangenterna. Så först virtuellt till vår butik och senare på riktigt!

Plats för tebutiken:

Vår tebutik ligger bredvid vår tefabrik i Viinikkala, Vanda. Vår butik syns tydligt på Ring III.

Det är 15 minuters bilresa till flygplatsen och 25 minuter till Helsingfors centrum. Så du kan till exempel komma och hämta lite godsaker under din resa och ta en paus i vår butik.

Notera Suokalliontie 7, Vanda kanske inte finns på alla navigatorer, och dessutom kan GPS-anslutningen i området ibland försvinna. Det är därför värt att titta på kontaktuppgifterna till vår butik i inkomstanvisningarna från sidan.

Anländer med bil:

Det finns gott om parkeringsplatser på gården till vår butik, där även större transportmedel kan parkeras. Så ett tips till lastbilschaufförer och grupper som reser med buss. Det finns två handikappplatser och inredningen i butiken är rullstolsanpassad.

Kollektivtrafik:

Vi rekommenderar att du använder från vägguiden för att hitta den mest lämpliga rutten.

Med cykel till platsen:

Butikschefen tycker också om att cykla till jobbet, så varför inte komma till oss med cykel också. Om du kommer längre bort eller vill ha en lättare cykeltur kan du ta med dig cykeln på tåget. Närmaste tåghållplatser är Aviapolis och Kivistö som ligger ca 4 km från vår butik. Under sommarsäsongen finns även Alepa-cyklar tillgängliga. Det finns ett cykelställ framför butiken.

Utsidan av Forsma tebutik

Betalningsmetoder i butiken:

I vår butik kan du betala med Visa Electron, Visa, Mastercard, bankkort och kontanter. Tyvärr accepterar vi inte Diners Club eller American Express kreditkort.

Transaktioner i vår tebutik:

kännare av tevärlden - för kundens räkning

I vår butik hittar du tevärldens klassiker och de senaste nyheterna. Vår expertpersonal hjälper dig att hitta de bästa smaknöjena och svarar gärna på frågor om till exempel tebryggning, hälsoeffekter och tekulturer.

I vår butik finns mer än 300 olika lösa teer uppställda i våra redan kända röda plåtburkar. Dessutom erbjuder vår butik flera andra intressanta teprodukter, såsom Pu-Erh-kakor, terosband och tepärlor. På våren kan du hitta nya skördeter i vår butik.

Vår butik har även en avslappnad hörna där du kan ta en paus från shoppingen.

Hos oss kommer du att vara lycklig ännu längre

Du kan komma till oss för att umgås och ha kul. Vår butik erbjuder alltid veckans te, så att du kan smaka högkvalitativt te under ditt besök. I butiken kan du även smaka på valfritt te på hyllan gratis, på begäran.

Butiken har en avslappnad hörna, där du kan hitta te-tema och annan litteratur, tidningsartiklar och målarböcker för vuxna. Den avslappnade hörnan, lämplig som partnerpark, har bekväma soffor där du kan tillbringa en lugn stund medan din partner shoppar.

Det avslappnade hörnet i Forsma tebutik